Stichting Archief- en Documentatiecentrum voor R.K. Friesland

Stichting Archief- en Documentatiecentrum voor R.K. Friesland

“Waard om bewaard te blijven”

Zoekplaatje

Het ADRKF beschikt over tientallen foto’s, waarvan niet bekend is welke personen het betreft, en waar en wanneer de foto’s gemaakt zijn. Zeker is, dat vele daarvan met Friesland te maken hebben. Dit is af te leiden uit de namen en gegevens van de fotografen die vaak onderop of op de achterkant van de foto zijn vermeld. Wij roepen daarom de hulp in van bezoekers van onze website, om indien mogelijk ons nadere informatie over de personen op die foto’s te verstrekken. Deze gegevens kunnen dan o.a. weer door ons worden benut voor het religieuzenarchief (te vinden bij het item Religieuzen). Door in het overzicht op een foto te klikken wordt de foto vergroot getoond. Heeft u informatie over de betreffende persoon of personen neem dan hier contact met ons op onder vermelding van fotonummer, beginnend met nn-, zichtbaar onder de foto.


ADRKF - Bolsward

ADRKF - Bolsward
Het ADRKF beschikt over tientallen foto's, waarvan niet bekend is welke personen het betreft, en waar en wanneer de foto's gemaakt zijn. Zeker is, dat vele daarvan met Friesland te maken hebben. Dit is af te leiden uit de namen en gegevens van de fotografen die vaak onderop of op de achterkant van de foto zijn vermeld.
Wij roepen daarom de hulp in van bezoekers van onze website, om indien mogelijk ons nadere informatie over de personen op die foto's te verstrekken. Deze gegevens kunnen dan o.a. weer door ons worden benut voor het religieuzenarchief (te vinden bij het item Religieuzen).
Door in het overzicht op een foto te klikken wordt de foto vergroot getoond in een nieuw venster. Heeft u informatie over de betreffende persoon of personen neem dan hier contact met ons op onder vermelding van fotonummer, beginnend met nn-, zichtbaar onder de foto.

error: Content is protected !!
Scroll naar top